Helsingin höyrylaivaosakeyhtiö.

Meille on tärkeää, että Sinä voit luottaa palvelumme korkeaan tasoon. Vaikka kyseessä on museoikäinen laiva, varustelu täyttää tämän päivän tiukat turvallisuusvaatimukset. Haluamme, että jokainen tuntee merellä olonsa turvalliseksi. Matkan alkajaisiksi laivan kapteeni toivottaa matkustajat tervetulleiksi, kertoo risteilyn ohjelman ja turvallisuuteen liittyvät asiat. 

Voit vapautuneesti päästellä höyryjä, me huolehdimme muusta! 

Laivanvarustajat. 

Helsingin höyrylaivaosakeyhtiö on perheyritys, joka on perustettu vuonna 2005. Sen omistaa aviopari Marita Liiman ja Rauno Lehtinen. 

Marita. Laivanvarustajatar, joka ei perinteisistä roolimalleista perusta. Tämä entisessä elämässään muotiluomuksia suunnitellut daami hankki itselleen merenkulkualan koulutuksen. Nyt käsilaukussa pullottaa höyrykoneen hoitajan ja kotimaanliikenteen laivurin "betyygit".

Rauno. Höyrähtänyt arkkitehti, joka rakstaa minimalismia, mutta hallitsee myös höyrylaivaromantiikan vaativat kuviot. Raunon kädenjäki näkyy Norrkullassa, mutta myös maailmalla; Suomen Berliinin suurlähetystön suunnittelijana hänet palkittiin Hongkongissa vuonna 2001 "Maailman paras rakennus"-tittelillä. Ei aivan turha jätkä...Miehistö.

Laiva höyryää vähintään nelihenkisen miehistön voimin. Monesti meitä on mukana suurempikin joukko. Ystävällinen ja avulias miehistö tekee työtä suurella sydämellä. Sen ovat huomanneet myös asiakkaamme: saamme erinomaista asiakaspalautetta.

Laivan ylläpidosta vastaa lisäksi suuri "höyrähtäneiden" joukko. Talkoovoimin on hoidettu moni remontti ja muutama risteilykin. Kiitos näiden suurenmoisten ihmisten, joiden sydän on omistettu höyrylaivakulttuurin vaalimiselle. Ilman teitä s/s Norrkulla ei höyryäisi Helsingin vesillä! 

S/s Norrkulla kiittää erityisesti teitä: Olli Torvinen, Matti Merilä, Pete Koivu ja Eemeli Mölsä!      

Kuvagalleria.